OII. INDON! JANGAN BUAT NEGARA AKU..... MACAM BAPAK KO YG PUNYAII!!



Pekara Kecik hal punya........... cerita tiba-tiba timbul isu yg tak berapa besar berbanding Isu si mamat yg kaki aljubri punya hal! lu orang memang kurang ajar bila boleh melompat hati cukup hangat dengan isu sekecil nie, lu ada pakai otak tak? kalau nak banding soal kerja sama dengan korang lu memang buta mata dan pekak telinga macam gambar tiga ekor brok tu! Apa lu tak ada akal ka lebih 2 juta indon di negara gua yg rakyat Malaysia sendiri tak berapa kesah!

Kadang-kadang lu orang yg kerja disini cukup lumayan... kalau di ikutkan orng disi pun berlambak tak bernasib baik kalau nak dibandingkan dgn lu orang, sampai yg ada sekadar kais pagi makn pagi!
Memang kalau di teliti memang real ada hidden isu, mana taknya kalau diihat sorotan atau kronologi... kita dah boleh nampak, semacam ada yg tak kena betui! memang ada manusia yg cukup kurang hajar dan bukan REALITY. kalau lu tak caya lu tolong jawab pekara-pekara seperti ni, lujawab gua punya soal! kenapa kita boleh tahu!

1. Pakaian celoreng untuk group haram jadah ni, kalau nak ikut lu orang nak beli selipar jepun agak susah
2. Kenapa lu orang selalu jemput ALJUBRI hadir kat sana, lepas tu lu siap bagi si mamat ni berucap dengan macam-macam fitnah si JUBRI keatas Malaysia, jangan lu ingat gua dan rakyat bodo macam lu, lu orang siap sokong, gelak dan tepuk tangan bila setiap kutukandan fitnah soal Malaysia.
3. Memang biadap lu orang support si mamat Jurrr Booor, lu yg buat haram jadah hina malaya ..... apa itu bukan biadap ka? sapa yg mula dulu? ada orang malaya ni bising ka?
4 Yang lagi PELIK macam ada sebaliknya yang menaja! Lu pikir la sendiri kenapa tiba-tiba hangat isu sebesar tahi kambing nie meletup sekarang terutama masa kes SiJUBRI tengah hangat disini, kenapa kes macam ni tak jadi dari dulu lagii sebaliknya masa si jubri ni sedang berperang dan sedaya upaya mendapat sokongan?

Gua memang panazzz bila pelik semacam bila masa kejadian serupa ada link je dengan kes serta isu sijubri nie! lu jaga lu punya negara boleee? gua dengan rakyat nak bagi tau lu orang jangan lu buat sesuka bapak lu sudah!kalau lu nak huru hara sekali pun lupegi buat kat lu punya negara! sukahati lu nak buat apa? lu nak bakar satu kampung pun gua APA PEDULI!..... boleh jalan la!

1 Response to "OII. INDON! JANGAN BUAT NEGARA AKU..... MACAM BAPAK KO YG PUNYAII!!"

  1. Chiq says:
    July 18, 2012 at 9:09 PM

    ya aku pun tepikir jugak kan. tapi dorang bodoh, susah ckp sama sibodoh.

Post a Comment